19 900,00 Ft HUF

Kérd 7 napos étrend tervvel személyre szabott kalória beállításokkal, receptekkel és heti bevásárlólistával + 4.990 Ft-ért

1 alkalmas konzultáció

Táplálkozási- edzési- életmód tanácsadás (45 perces konzultáció)

 

A konzultáción egy kérdéssorozat után egy holisztikus megoldást kínálok az egészségügyi problémáidra.

Tartalmazza:

 • Emailben előzetesen megküldött állapotfelmérés
 • Táplálkozási- életmód- és edzés terv kidolgozása, különös tekintettel a megfogalmazott problémákra
 • Javaslatok a továbbiakra, gyakorlatias tippek és stratégiák amikkel megvalósíthatod a terveket
 • A konzultáció jegyzetei a terv lépéseivel, kiegészítő információkkal
 • AJÁNDÉK ebook: 5 hozzávalós receptek

 

Kérheted 1 hetes személyre szabott étrend tervvel, ami tartalmazza a recepteket és a bevásárlólistát is.

 

A konzultációt Rudnay-Peters Krisztina tartja:

 

 1. Személyre szabott tanácsok: Mindenki egyéni és sajátos igényekkel, egészségi állapottal és életstílussal rendelkezik. Személyre szabott étrendi és életmódbeli ajánlásokat adok, figyelembe véve az egyén specifikus körülményeit. Ez alapján állítom össze a személyre szabott étrendeket is a kedvenc receptjeiddel.

 

 1. Megbízható információ: A táplálkozással és az egészséges életmóddal kapcsolatos információk gyakran ellentmondásosak és zavaróak lehetnek. Eligazítalak a tudományos kutatásokon és a jelenlegi ajánlásokon alapuló, megbízható információval.

 

 1. Tévhitek eloszlatása: A médiában és az interneten terjedő tévhitek és félrevezető információk miatt fontos a valóságalapú tájékozódás. Különbséget tudok tenni a megalapozott és a téves információk között, és ezt meg is osztom veled.

 

 1. Biztonság: Bizonyos diéták vagy táplálékkiegészítők egészségügyi kockázatokkal járhatnak. Segíthetek elkerülni a potenciálisan veszélyes termékek vagy gyakorlatok alkalmazását.

 

 1. Támogatás és motiváció: Nem csak tanácsot adok, hanem támogatást és motivációt is nyújtok az egészséges életmód eléréséhez és fenntartásához.

 

 1. Komplex problémák kezelése: Krónikus betegségek, táplálkozási rendellenességek vagy egyéb komplikált egészségügyi kérdések esetén Holisztikus megközelítést alkalmazok, figyelembe véve az összes releváns tényezőt.

 

 1. Folyamatos oktatás: A táplálkozás és az egészség területe folyamatosan fejlődik. Biztosan állíthatom, hogy naprakész vagyok a legújabb kutatásokkal és ajánlásokkal, így a legfrissebb információkat tudom nyújtani.