1 990,00 Ft HUF

Tedd a kosaradba a személyre szabott konzultációt a hozzá tartozó étrenddel is, amit most féláron tudsz megvenni, csak ezen az oldalon mindössze 9.900 Ft-ért.

5 Hozzávalós Receptek

Receptek a mediterrán diéta szerint amik kevesebb, mint 5 hozzávalót tartalmaznak

Nem kell profi szakácsnak lenned, a kamrádnak tele lennie egzotikus, nehezen beszerezhető élelmiszerekkel és milliós konyhagépekkel rendelkezned. Nem kell cipekedni a bevásárlásból és nem kell órákig, bonyolult recepteket követni.

Ezzel az 5 hozzávalós ebook receptkönyvvel 56 db ízletes, egészséges receptet próbálhatsz ki, a legtöbbje 30 perc alatt vagy annál gyorsabban elkészithető. Hagyományos, vegán, vegetáriánus, magas fehérje és alacsony szénhidrát kategóriákban szereplő ételek várnak a reggeliktől a vacsorákon át a desszertekig.

Könnyű, finom receptek, amikhez 5, vagy annál kevesebb hozzávaló kell

Itt az idő, hogy hátradőlj és pihenj. A főzés soha többé nem lesz stresszes. A főzés olyan időtöltés lesz, amivel boldogan és nyugodtan etetheted a családodat tápanyagdús, változatos ételekkel.

Ez az ebook receptkönyv azért született meg, mert nem akartam a pácienseimnek olyan élelmiszereket amiket nehéz beszerezni, drágák és csak félévente egyszer lesznek használva.

Meg akartam könnyíteni a bevásárlást is, mivel ez és a bevásárlólista szokott lenni a legstresszesebb és legnehezebb mumus.

A harmadik szempont a gyorsaság és egyszerűség volt. A konyhában töltött idő nem mindegy egy elfoglalt családanyának vagy egyedülálló férfinek.

Makro lebontást is mellékeltem, hogy könnyebb legyen számolni a fehérjét, szénhidrátot és zsírt.

Most ezt a receptkönyvet, amit a pácienseim is kapnakelérhetővé tettem mindenki számára.

És ami még fontosabb, hogy ezek kipróbált receptek, amiket én is gyakran főzök, és biztos vagyok benne, hogy az egész családod imádni fogja őket!

Maximális ízek és tápanyag, minimális munkával