Feel Good Fitness  

 

Növeld életkedved középkorú nőként könnyű, gyors edzésekkel

 

Anti-aging zsírégető, feszesítő edzésprogramok azoknak a középkorú nőknek akiknek kevés az ideje, és újra energikusak, egészségesek szeretnének lenni

Többet szeretnék tudni

Feel Good Fitness  

 

Növeld életkedved középkorú nőként könnyű, gyors edzésekkel

 

Anti-aging zsírégető, feszesítő edzésprogramok azoknak a középkorú nőknek akiknek kevés az ideje, és újra energikusak, egészségesek szeretnének lenni

 

 

 

 

 

 

Benevezek a Programra

Mi a probléma amiben megrekedtél?

 

Mozgáshiány, inaktív életmód:

 

Életed egy helyben topog, a mozgás hiánya megköti az energiáidat, miközben tudod, hogy változtatni kellene. De a mindennapi teendők és az elmaradhatatlan kifogások fogságában vergődsz, így a lépés a változás felé egyre távolabbinak tűnik.

 

Edzel, de minden energiádat elviszi: 

 

Minden edzésed egy újabb nehézség, nem csak fizikailag, hanem mentálisan: az előkészületek, az utazás, a készülődés. Az edzések után fáradt és éhes vagy, sajognak az izmaid és az ízületeid. Az energiád elpárolog, még mielőtt igazán hasznát vehetnéd.

 

Egyedül vagy a fitnesz utadon: 

 

Úgy érzed, egyedül küzdesz a fitneszcélok eléréséért. Nincs, aki megértene vagy támogatna, miközben próbálod megtalálni a helyes irányt és leküzdeni az akadályokat. A megakadásaiddal, kérdéseiddel egyedül maradsz, és rövid időn belül feladhatod az egészet.

 
 

Mi történik ha nem változtatsz?

Fokozódó fájdalmak és csökkent mozgékonyság jelentkezhet, ami akadályozhat a mindennapi feladatokban, mint például egy tárgy felemelése, a lépcsőzés vagy egy polcra való felnyúlás.

Kénytelen leszel távol maradni azoktól a családi programoktól, amelyek fizikai aktivitást igényelnek, mint például egy közös túra vagy biciklizés, vagy fogócska az unokákkal, ami mélyítheti a kapcsolatotokat.

A mozgás hiánya elősegítheti a korai öregedést, csontritkulást, izomsorvadást, és hajlamosíthat krónikus betegségek korai kialakulására, ami drasztikusan csökkentheti az életminőséget.

A világírű celeb edző, Tracy Anderson által megalkotott edzésmódszer, ami olyan nőknek segített a legjobb formájába jönni mint Gwyneth Paltrow, amerikai színésznő vagy Madonna, énekesnő

Erősít, nyújt és egyszerre mobilizálja a mozgásszervi rendszert, ami a test komplex fejlesztését teszi lehetővé egyetlen edzés keretében. Ez a megközelítés hozzájárul a jobb mozgékonysághoz és a fokozott fizikai teljesítményhez.

A gyakorlatok és az intenzitás olyan módon vannak összeállítva, hogy maximálisan elősegítsék a boldogsághormonok, mint az endorfin és a szerotonin, termelődését. Ezáltal nem csupán a test, hanem a lélek is megújul, hozzájárulva a jobb közérzethez és a pozitív hangulathoz.

Különös hangsúlyt fektetünk az öregedési folyamatok lassítására, legyen szó a bőrünk rugalmasságáról, az ízületeink egészségéről, a kötőszövetek erősítéséről vagy a mobilitás megőrzéséről. Ezáltal hozzájárulunk az egészséges és aktív életminőség hosszabb ideig való fenntartásához.

Az edzésprogram úgy van kialakítva, hogy célzottan csökkentse a bőr alatti zsírt és a mélyen fekvő zsigeri zsírt is. Ezáltal elősegíti az egészséges testösszetétel kialakulását és hozzájárul az általános jólét növeléséhez.

Erősít, nyújt és egyszerre mobilizálja a mozgásszervi rendszert, ami a test komplex fejlesztését teszi lehetővé egyetlen edzés keretében. Ez a megközelítés hozzájárul a jobb mozgékonysághoz és a fokozott fizikai teljesítményhez.

A gyakorlatok és az intenzitás olyan módon vannak összeállítva, hogy maximálisan elősegítsék a boldogsághormonok, mint az endorfin és a szerotonin, termelődését. Ezáltal nem csupán a test, hanem a lélek is megújul, hozzájárulva a jobb közérzethez és a pozitív hangulathoz.

Különös hangsúlyt fektetünk az öregedési folyamatok lassítására, legyen szó a bőrünk rugalmasságáról, az ízületeink egészségéről, a kötőszövetek erősítéséről vagy a mobilitás megőrzéséről. Ezáltal hozzájárulunk az egészséges és aktív életminőség hosszabb ideig való fenntartásához.

Az edzésprogram úgy van kialakítva, hogy célzottan csökkentse a bőr alatti zsírt és a mélyen fekvő zsigeri zsírt is. Ezáltal elősegíti az egészséges testösszetétel kialakulását és hozzájárul az általános jólét növeléséhez.

Bárhol nézheted

 

Az edzéseket követheted a laptopodról, tabletedről, telefonodról, még egy mobil alkalmazásból is.

Így veled lehet akár otthon, akár a szabadban, nyaraláskor, utazás alatt.

Ez az edzésmódszer abba a flow-állapotba juttat, amikor a mozgás nem csak improvizatív, hanem alaposan megtervezett is, hozzájárulva a tartalom alakuló algoritmusához, amit minden héten kínálok

"Köszi, de én az internetről keresek edzéseket, ingyen..."

 Szinte hallom, ahogy ezt mondod. Viszont nem feltétlenül a legjobb megoldást választod.

Az internetre feltöltött edzések és videók 70%-a nem professzionális, tanult szakembertől származik.

Sokszor lelkes fitnesz rajongók is posztolnak edzéseket, amik nincsenek professzionálisan összeállítva.

Ha innen-onnan válogatod össze az edzéseidet, és nem egy tudományosan összeállított programot követsz, előfordulhat, hogy egy-egy izomcsoportot jobban megerősítessz mint másokat, így a harmónia megtörik a testedben, további problémákhoz vezetve.

Ha nem áll melletted egy tapasztalt tréner, akkor a kérdéseidre nem fogsz kristálytiszta válaszokat kapni, egyedül hamar elfogy a lelkesedés és a motiváció. A fejlődés nem jelentkezik, vagy nem lesz folyamatos, te pedig testileg és mentálisan is kiégsz.

Ezek azok, amiket a mi programunkban nem találsz!

Nézz bele itt, milyen edzések lesznek:

Az edzéseinken nem szerepel ugrálás, guggolás vagy az átlagos edzésekben megszokott gyakorlatok, helyette egyedi, könnyen kivitelezhető mozgásformákat alkalmazunk. Ezek a gyakorlatok biztosítják, hogy az edzések mindig változatosak és soha nem ismétlődnek, így minden egyes alkalommal új kihívást és friss élményt kínálnak.

Veletek szeretnék edzeni
 
Ahogy a világ egyre instabilabbá válik, te stabil talajra találhatsz belső fizikai erődben.
Ez az a rugalmasság, amire valódi változás létrehozásához van szükséged, magadban és a világodban

Nézd meg miket értek el a korábbi résztvevők:

Én is ilyen változásokat akarok
Az edzések finomhangolt koreográfiája és a gyakorlatok átgondolt sorrendje biztosítja, hogy a mozgás után nem kimerültséget érzel, hanem egy könnyed, boldogsággal teli és energiával feltöltött felszabadultságot, ami felfrissíti testet és lelket egyaránt.

Kiknek szól a Feel Good Fitness program?

 

✅ Azoknak a középkorú nőknek, akik szeretnének egy kiegyensúlyozott, egészséges edzéstervet követni, miközben élvezik a mozgás örömét.

✅ Azoknak, akik változatosságra vágynak az edzéseikben, és szeretnék elkerülni az ismétlődő rutinokat.

✅ Azoknak, akik stresszes életmódjukat szeretnék enyhíteni fizikai aktivitással, elősegítve ezzel a mentális jólétüket.

✅ Azok számára, akik testük és elméjük harmóniáját keresik, késleltetni szeretnék az öregedést és hosszú távú egészségmegőrzésre törekednek.

Kiknek nem szól a Feel Good Fitness program?

 

❌ Azoknak, akik specifikus sportteljesítmény-növelésre vagy versenysportra készülnek, és szigorúan célzott edzésprogramra van szükségük.

❌ Azoknak, akik súlyos mozgásszervi megbetegedésekben szenvednek és az orvos eltiltott a mozgástól.

❌ Azok számára, akik nem hajlandóak elköteleződni a rendszeres mozgás mellett, és nem készek változtatni életmódjukon.

❌ Azoknak, akik kifejezetten versenyképes vagy extrém intenzitású edzésprogramot keresnek, mivel a Feel Good Fitness a kiegyensúlyozottságra és a jóllétre helyezi a hangsúlyt.

Saját energiád erejének megértésével képes vagy minden mozdulatot mélyebben átélni, fizikai tudatosságodat kibővíteni és az edzéseket olyan módon végezni, amely fokozza az eredményeidet - újra és újra.

 

Mit kapsz, ha rendszeresen velem tornázol 

Feszes combok és popsi

A popsid megemelkedik, kerekebbé és feszesebbé válik, kiemelve az alakod legjobb tulajdonságait.

Formás, erős karok

A karjaid feszesek és formásak lesznek, tükrözve a rendszeres edzés által nyújtott erőt.

Kecses derék, lapos has

A hasad nőies vonalúvá formálódik, elősegítve az önbizalom növekedését és azt, hogy jól érezd magad.

Izom-egyensúly:

Minőségi, egyensúlyban lévő izmokat építhetsz, nem fogunk túlfejleszteni semmit.

Csatlakozz most, hogy felfedezd, milyen érzés korlátok nélkül élni!

Feel Good Fitness Havi Csomag

  • Több mint 50 edzés videó
  • Kezdő és Haladó edzések
  • 5 percestől 30 percesig
  • Kardió és tánc kardió edzések
  • Nyújtás rutinok
  • Álló edzések
  • Feel Good Életmód eMagazin
  • Az edzések és a gyakorlatok soha nem ismétlődnek

 

5000 Ft Örökös Tagság
Kérem az örökös tagságot

Nézd meg ezeket a csodálatos átalakulásokat:

Én is ilyen változásokat akarok

 

Miért most van itt az idő elkezdeni?

 

Az "itt és most" a tökéletes pillanat az életmódváltásra; minél előbb kezdesz el mozogni, annál gyorsabban tapasztalhatod a pozitív változásokat: növekvő energiaszintet a mindennapok során, javuló alvásminőséget éjszakánként, és fokozott önbizalmat, amikor a tükörbe nézel.

Ki állítja össze az edzéseket?

Rudnay-Peters Krisztina

 

Rudnay-Peters Krisztina, aki 1997 óta dolgozik személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként, széleskörű szakértelmével és elhivatottságával vált ismertté a fitnesz iparban.

Szakmai tudását az NASM Amerikai Akadémián szerezte, ahol a testmozgás tudományának és a táplálkozásnak minden aspektusát elsajátította.

Krisztina éveken át kutatta a legjobb edzésmódszereket, ezáltal különleges szaktudással rendelkezik amit szenvedélyesen és odaadással oszt meg ügyfeleivel.

Magyarországra hozta azt a tudást és tapasztalatot, amit az Egyesült Államokban szerzett, ezzel hozzájárulva a hazai fitnesz közösség fejlődéséhez.

Michele M. Smith

 

Michele 15 éves ortopéd tapasztalattal rendelkezik, erős tudásbázis alapján értékeli az egész beteget.

Élvezi a lehetőséget, hogy pácienseinek életminőségét javítsa teljes körű ortopéd ellátással, beleértve a különféle akut és krónikus mozgásszervi állapotok értékelését, diagnosztizálását és kezelését, nem operatív arthritisz ellátást.

A lehetőség, hogy általános ortopédiai ellátást nyújtson minden korosztályú páciens számára, valamint azok oktatása, akik különféle ortopédiai diagnózisokkal foglalkoznak, a munkáját kielégítővé teszi.

Michele a Mishawaka-i iSpine Ortho and Sports Care-nél dolgozik Dr. Madhu Rao mellett, és segít a Feel Good Fitness gyakorlatainak megfelelő kivitelezésében, kiválasztásában, hogy azok a lehető legegészségesebbek legyenek a gerincnek és az ízületeknek.

Nézd meg mit mondanak rólunk akik már velünk tornáznak

Ahol találkozhattál velem

Belevágok az edzésekbe